Kunstzinnig dynamisch coachen

Allereerst: je hoeft niet te kunnen tekenen, schilderen of boetseren. Het gaat er helemaal niet om dat je een mooi kunstwerk maakt. Je werkt met behulp van een creatieve opdracht aan jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Het kunstzinnige resultaat is een middel, geen doel.

Door creatief bezig te zijn, ontdek je wie je werkelijk bent en wat je diep van binnen echt wilt. Het brengt je dichter bij jezelf, omdat je jezelf beter leert kennen en begrijpen. Je handen verbinden je hoofd met je hart. Jouw creatieproces is jouw heartopener.

Hoe werkt het?

We bespreken je coachingsvraag en als die helder is, geef ik je een passende creatieve opdracht. Je begint aan de opdracht met geleide fantasieën en visualisaties.

Daarna werk je in stilte aan de opdracht. Het creatieve proces werkt bevrijdend en helpt je om blokkades op te sporen en te overwinnen. Het maakt je sterker, omdat het je verbindt met jouw intuïtie, emoties en kwaliteiten. Maar ook met jouw angsten en schaduwkanten, want die horen ook bij jou.

Als je klaar bent met de opdracht, bespreek ik met je wat je hebt gemaakt. Samen maken we de reis vanuit je hoofd naar je hart. Je leert jezelf kennen, je krijgt meer zelfvertrouwen en je zit lekkerder in je vel.

Individueel of in een groep

Kunstzinnig dynamisch coachen kan individueel of in een kleine groep. Je kunt je individueel opgeven voor een groepstraining, maar ook samen met een vriend of vriendin.

Art is the journey of a free soul.
- Alev Ogus
Optimale bezinning & ontspanning met Heartopener op Landgoed Blokland

Groepstraining

Wil je weten wanneer onze groepslessen
Mind-Body-Nature-Art zijn?

Lekker naar buiten!

Als het weer het toelaat, geef ik de kunstzinnig dynamische coaching buiten in de natuur.

Wat zeggen mijn klanten?